Idyllinen merenrantahuvila Skaftungissa

Vuokrataan viihtyisä saunallinen mökki merenrannalta, Skaftungin Kristiinankaupungista. Mökillä on poikkeuksellisen kauniit merimaisemat, rauhallinen sijainti ja tilaa on noin 8 -10 henkilölle. Naapurit eivät täällä häiritse. Mökissä on kolme makuuhuonetta ja olohuoneessa levitettävä sohva plus lisäpatjat. Omat liinavaatteet mukaan.

Mökissä on mahdollisuus viettää leppoisaa lomaa primitiivisissä tunnelmissa. Jos olet erityisen tarkka siisteydestä, tämä mökki ei ehkä sovellu sinulle (pihavessa yms). Mökissä on sähköt, jääkaappi, sähköhella, kahvinkeitin, radio ja televisio (näkyvyys voi olla huono) sekä pallogrilli pihalla. Keittiössä on perusvarustus n. 10 henkilölle, astiat, kattilat yms.

Omaan uima- ja venerantaan 30 m. Ruopattu matala ranta ja moottorivene myös käytettävissä. Veneessä kaksitahtimoottori. Omat bensat mukaan. Mökissä ei ole jätehuoltoa. Viethän jätteet mukanasi esim. lähimpään kauppaan. Loppusiivous on asiakkaan vastuulla.

Mökki on ilta-auringon puolella. Pihavessa ja kunnan vesijohto (vesipiste saunassa). Polttopuut kuuluvat hintaan. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Lähin kauppa Siipyyssä 8 km, Kiilin kotiseutumuseo ja ravintola 7 km ja Kristiinankaupunkiin n. 25 km. Villa Reinon opasteet ovat Skaftungin tien vieressä.

Tervetuloa rentoutumaan meren äärelle!

Sijainti

Skaftungintie 683
64480 Kristiinankaupunki

Koko

10 vuodepaikkaa

Saapuminen

klo 14.00

Luovutus

klo 13.00

Huomioitavaa

Pihavessa
Lemmikit tervetulleita

Hinnat

200e viikonloppu
350e/viikko.

Sesonkiviikonloppu 250e
Juhannusviikko 550e
Viikot 26-31 550e

Siivousmaksu 150e.

Tiedustelut ja varaaminen

Suosimme tiedusteluita ja varaamista ensisijaisesti sähköpostitse: panu.hemminki@gmail.com

Puh. 040 5533947