Vuokrataan rivitaloyksiköitä Lapuan Hellanmaassa

Siisti ja kalustettu 32,5 m² yksiö maaseudun rauhassa Hellanmaassa väliaikaismajoitukseen tai lyhyeen vuokraukseen esim. remontin ajaksi sijaisasunnoksi. Taloyhtiössä on tilava saunaosasto käytössä.

Remontoitu ja kalustettu rivitalon pääty-yksiö soveltuu 4-6 henkilön majoitukseen. Ovellisessa alkovissa/makuuhuoneessa on kaksi sänkyä, levitettävä vuodesohva kahdelle olohuoneessa, sekä matkasänky ja patja. Peitot ja tyynyt löytyvät ja televisio sekä grilli ja tuuletin. Omat liinavaatteet mukaan tai 12e kpl. Wc-paperit kuuluvat hintaan. Asunnossa on sauna sähkökiukaalla. Keittiössä on perusvarustus valmiina 8 henkilölle. Pihalla on pallogrilli terassilla. Omat hiilet mukaan. Pihalle voi laittaa myös oman teltan tai asuntovaunun/auton.

Sekä 32,5m² kalustamaton yksiö pidempään vuokraukseen. Taloyhtiössä on myös tilava ja siisti saunaosasto n. 7-8 henkilölle, jota voi käyttää jos isommalla porukalla haluaa saunoa.

Pihassa on parkkipaikka autolle tai asuntoautolle. Kaikki tyhjät paikat ovat vapaita. Lakeuden kyläkauppa on vieressä. Lapuan keskustaan matkaa n. 15 km ja Seinäjoella n. 34 tai 40 km riippuen tiestä.

Tervetuloa asumaan ja rentoutumaan maaseudun rauhaan lakeudelle. Asunnot sopivat hyvin sijaisasunnoksi, turva-asunnoksi, pako- tai lepopaikaksi, väliaikaiseen tai pysyvään asumiseen

Sijainti

Ojasentie 5
62100 LAPUA

Koko

32,5 m²

Huomioitavaa

Taloyhtiössä on tilava saunaosasto

Hinnat

Kalustettu 32,5 m² yksiö

50 € /vrk
250 € /viikko
700 € /kk

Kesän sesonkina eri hinnat.

Kysy tarjous pidemmästä ajasta!

Kalustamaton yksiö pidempään vuokraukseen

Vuokra 300 €/kk

Sähkölämmitys asiakkaan lukuun.

Vuokraus mielellään vähintään vuoden sopimuksella.

Tiedustelut ja varaaminen

Suosimme tiedusteluita ja varaamista ensisijaisesti sähköpostitse: panu.hemminki@gmail.com

Puh. 040 5533947